Δεν βρήκα ακόμα το άρωμά μου ...

Παρ'όλο που η li)ke sense perfumes διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή αρωμάτων ΤΥΠΟΥ στην Ελλάδα,ωστόσο δε γίνεται να τα έχει όλα.Αλλωστε παγκοσμίως καταγράφονται πάνω από 30000 αρώματα μέχρι σήμερα.

Η λογική της li)ke sense δεν είναι μόνο να παρέχει στο κοινό της τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αριθμό αρωμάτων,αλλά και τη καλύτερη πιστότητα.Δηλαδή όχι απλά να θυμίζει ένα άρωμα μιας ετικέτας αλλά να είναι όσο το δυνατόν το πιστό του αντίγραφο και να είστε σίγουροι/ες ότι έχουμε τη τεχνογνωσία και τους μηχανισμούς εκείνους που θα μας κάνει τόσο σίγουρους για την πιστοτητά του έτσι ώστε όταν το μυρίσετε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι/ες.

Αυτό το έχουμε πετύχει εδώ και χρόνια μέσα από πολλές ώρες,ημέρες και κάποιες φορές και μήνες έρευνας με τους συνεργάτες μας από τις αρωματοποιΐες της Γαλλίας.Οι φίλοι και πελάτες μας αυτό πλέον το γνωρίζουν γι αυτό και μας έχουν κατατάξει στη κορυφή της εγχώριας αγοράς αρωμάτων.

Γι αυτό άν δεν έχουμε ακόμα το αγαπημένο σας άρωμα μπορείτε να μας το ζητήσετε και να είστε σίγουροι/ες ότι άν πρέπει να το έχει η li)ke sense θα το έχετε κι εσείς.