Τρόποι πληρωμών και Αποστολών

Τρόποι πληρωμών

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλον της τράπεζας Πειραιώς όπου και θα συμπληρώστε τα στοιχεία σας καθώς και τα στοιχεία της κάρτα σας προκειμένου να γίνει η πληρωμή.​


Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό: 

Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας (Παραγγελία + έξοδα αποστολής) με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς που βρίσκονται στο τέλος της σελίδας.Θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο στο email:info@likesense.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 215 5205593 προκειμένου να αποφύγουμε την καθυστέρηση αποφυγής καθυστέρησης της αποστολής της παραγγελίας σας.

Σε περιπτώση που η κατάθεση δεν γίνει σε τρείς ( 3 ) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.Οποιοαδήποτε χρέωση-προμήθεια της τράπεζας κατά την πληρωμή της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.


Μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking:

Επίσης μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μεταφορά χρημάτων ή με έμβασμα μέσω e-banking.


Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε όλο το ποσό ( παραγγελία + έξοδα αποστολής + τα έξοδα αντικαταβολής ) στον υπάλληλο της εκάστοτε εταιρείας courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας.Τα έξοδα αντικαταβολής είναι (επιπλέον των εξόδων αποστολής) και βαρύνουν το πελάτη και τα οποία είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα ακόμα και σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές​.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ MONO με κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτα σας.


Αποστολή Προϊόντων

  • Τα προϊόντα αποστέλλονται Πανελλαδικά από την εταιρεία speedex και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή γίνεται από 1-7 εργάσιμες ημέρες.
  • Η likesense.gr δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων,απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
  • Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται στη φόρμα παραγγελίας.Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από το αντίστοιχο παραστατικό ( Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ).Εαν ο πελάτης επιθυμεί ( Τιμολόγιο Λιανικής Πώλησης ) θα πρέπει να συμπληρώσει τα επιπλέον στοιχεία που θα ζητηθούν.
  • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας από την φόρμα αμέσως θα σταλεί email στο λογαριασμό που δώσατε με τον αριθμό παραγγελίας και όλα τα προϊόντα που επιλέξατε.
  • Κατόπιν θα σας σταλεί email με την ημερομηνία και την ώρα που παραδόθηκε η παραγγελία σας από εμάς στην εταιρεία ταχυμεταφορών speedex.​Παράλληλα θα σας δοθεί και ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας που πληκτρολογόντας τον στο www.speedex.gr μπορείτε να βλέπετε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.Για τον ίδιο σκοπό μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την speedex ​με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801 11 000 11 και 210-3407000

Παρακάτω βλέπετε τους αριθμούς IBAN των τραπεζών που συνεργαζόμαστε

Αριθμός IBAN : GR 0301 7203 7000 5037 0779 3848 5

Oνομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Αριθμός ΙΒΑΝ : GR 3801 1013 7000 0013 7715 9978 7

Oνομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Αριθμός IBAN : GR 3001 4012 7012 7002 1012 5383 7

Ονομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Αριθμός IBAN : GR 5602 6014 2000 0980 2005 3326 1

Ονομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ​