Τρόποι πληρωμών και Αποστολών  • Πληρωμή μέσω e-banking (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ)

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας γρήγορα και με ασφάλεια μεταφέροντας το τελικό ποσό της παραγγελίας σας με μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking.

ΠΡΟΣΟΧΗ  : Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ e-banking ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ  ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 4 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ


  • Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ)

Επιλέξτε ταχύτητα και ασφάλεια της παραγγελίας σας με πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA,MASTERCARD,MAESTRO, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς όπου και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας καθώς και τα στοιχεία της κάρτα σας προκειμένου να γίνει η πληρωμή. Υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της likesense.gr κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας Πειραιώς που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.​


  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας (Παραγγελία + έξοδα αποστολής) με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς που βρίσκονται στο τέλος της σελίδας.Θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο στο email:info@likesense.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 215 5205593 προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας σας. Σε περιπτώση που η κατάθεση δεν γίνει σε τρείς ( 3 ) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.Οποιαδήποτε χρέωση-προμήθεια της τράπεζας κατά την πληρωμή της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. 


Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα ακόμα και σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές​.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ 


Αποστολή Προϊόντων

  • Τα προϊόντα αποστέλλονται Πανελλαδικά από την εταιρεία speedex και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-5 (συνήθως 1-2)εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή γίνεται από 1-7 συνήθως (1-3) εργάσιμες ημέρες.
  • Η likesense.gr δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων,απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
  • Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται στη φόρμα παραγγελίας.Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από το αντίστοιχο παραστατικό ( Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ).Εαν ο πελάτης επιθυμεί ( Τιμολόγιο Λιανικής Πώλησης ) θα πρέπει να συμπληρώσει τα επιπλέον στοιχεία που θα ζητηθούν.
  • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας από την φόρμα αμέσως θα σταλεί email στο λογαριασμό που δώσατε με τον αριθμό παραγγελίας και όλα τα προϊόντα που επιλέξατε.
  • Κατόπιν θα σας σταλεί email με την ημερομηνία και την ώρα που παραδόθηκε η παραγγελία σας από εμάς στην εταιρεία ταχυμεταφορών speedex.​Παράλληλα θα σας δοθεί και ο αριθμός αποστολής της παραγγελίας σας που πληκτρολογόντας τον στο www.speedex.gr μπορείτε να βλέπετε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.Για τον ίδιο σκοπό μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την speedex ​με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801 11 000 11 και 210-3407000


Παρακάτω βλέπετε τους αριθμούς IBAN των τραπεζών που συνεργαζόμαστε


Αριθμός IBAN : GR 0301 7203 7000 5037 0779 3848 5

Oνομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μεταβείτε στο e-banking της τράπεζας ΕΔΩ


Αριθμός ΙΒΑΝ : GR 3801 1013 7000 0013 7715 9978 7

Oνομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μεταβείτε στο e-banking της τράπεζας ΕΔΩΑριθμός IBAN : GR 3001 4012 7012 7002 1012 5383 7

Ονομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μεταβείτε στο e-banking της τράπεζας ΕΔΩ


Αριθμός IBAN : GR 5602 6014 2000 0980 2005 3326 1

Ονομα Δικαιούχου : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 

Μεταβείτε στο e-banking της τράπεζας  ΕΔΩ